English Version Version français Deutsch Version
Länkar    Priser    Följ:
Dela:
design: mws

Välkommen till 15 Grand Rue.

 

Ett lyxigt Bed & Breakfast nära Pezenas, i hjärtat av Languedoc, södra Frankrike.

 

Vill du möta våren I Frankrike eller ser du fram emot lugn och avkoppling i ett elegant men informellt Chambre D’hote i vinregionen Languedoc, så är 15 Grand Rue vad du söker.

 

Your luxury bed and breakfast in Languedoc Vi, dvs Abi och Uffe, välkomnar dig året runt till vårt hem nära Pezenas, hitlockade av områdets omväxlande landskap såväl som av dess stora utbud av lättillgängliga aktiviteter. Bland vinodlingarna, i det böljande landskapet mellan L’Espinouse bergen och Medelhavet, ligger den historiska byn Caux. Stig in via järndörren till 15 Grand Rue i det “riktiga“ Södra Frankrike och känn hur du börjar varva ner i skuggan av acaciaträden i den lugna, stenomslutna trädgården.


Med 5 separata sviter, kan du njuta av ditt eget lyxiga boende . Sviterna är naturligtvis luftkonditionerade och en varierad och riklig frukost ingår. Vi hjälper dig gärna med att planera dina sightseeing turer och lånar gärna ut en GPS med inprogrammerade utflyktsmål. Det är bara 5 minuter till Pezenas, med sina kullerstensgator och smala gränder, historiska gamla stan, kafeér och restauranger, otaliga brocantes (antikviteter) och hantverkare.

15 Grand Rue - luxury bed and breakfast

1 2 3 4 5 6 7 8 9
View our TripAdvisor listing