English Version Version français Deutsch Version
Länkar    Priser    Följ:
Dela:
design: mws

Sviterna

 

15 Grand Rue, vårt lyxiga Bed & Breakfast i Languedoc-Roussillon, Södra Frankrike.

 

Luxury B&B in Languedoc, FranceVåra individuellt designade sviter är helt luftkonditionerade och har vardagsrum, sovrum och badrum. Svit 2 och 4 har dessutom direkt utgång till balkongen ovanför trädgården. Samtliga sviter är möblerade med franska antikviteter och mer moderna detaljer i en miljö, där du lätt känner dig som hemma och som gör det lätt att koppla av mellan sightseeing och franska måltider.


I matsalen hittar du ett urval av lokala viner, alkoholfria drycker, vatten samt en ismaskin. För din bekvämlighet finns det även ismaskin samt kylskåp med drycker på andra våningen.

 

Alla sviter har en 32-tums TV med europeiska satellitkanaler, gratis WiFi samt Krups kaffemaskiner för te och kaffe. Du hittar även en strandväska med handdukar för strand/badutflykterna. I en-suite badrummen finns dusch, tvättfat, handdukstork och WC.

 

Vi tillhandahåller L’Occitane hygienprodukter, badrockar,tofflor och hårtork. Sängarna är bäddade med handbroderade vintage lakan med silkesfiltar och dunkuddar (anti-allergi om så behövs)

 

Svit 1

 

Svit 1Nedre våningen - tidigare biblioteket - med de ursprungliga målade taken och dörrarna intakta, öppen spis i svart marmor, och svalt terazzogolv. Sviten har direktutgång till trädgården och innehåller många originaldetaljer. Den är dekorerad med en palett av neutrala färger och en blandning av antikviteter och mer moderna inslag samt 150 cm dubbelsäng, vilket gör detta till ett elegant boende att varva ner och koppla av på.


***Klicka här för att visa priser***

 

 

 

 

Svit 2

 

Svit 2Första våningen - ursprungliga 1:a sovrummet - med mjuka, lugna färger, en vacker öppen spis i vit marmor, terrazzogolv och med en kombination av antikviteter och handmålade möbler, nålspetsmatta samt en 150cm dubbelsäng. Sviten har direkt utgång till balkong, med bord, stolar, parasoll och utsikt över trädgården.

 

***Klicka här för att visa priser***

 

 

 

 

 

Svit 3

 

Svit 3Andra våningen, med fransk (Juliet) balkong med utsikt över trädgården och delar av Caux. Sviten har soffa, bord, stolar, handmålad spegel och Designers Guild sidengardiner. Sovrummet är möblerat med en 150 cm dubbelsäng och antika franska möbler med vacker intarsia.

 

***Klicka här för att visa priser***

 

 

 

 

 

 

Svit 4

 

Svit 4Första våningen, Junior svit - tidigare sovrum för frun i huset – med öppen spis i svart marmor och Terrazzogolv. En lätt och ljus svit dekorerad med franska antikviteter, Vintagedetaljer, Designers Guild sidengardiner och persisk matta. Sviten, som har utgång till balkong med bord, stolar och parasol, är möblerad med en 180 cm dubbelsäng men kan möbleras som tvåbäddsrum.

 

***Klicka här för att visa priser***

 

 

 

 

 

Svit 5

 

Svit 5Andra våningen, Junior svit. Underbart ljus och luftig med franska dörrar, fransk (Juliet) balkong och takfönster. Sviten har persiska mattor på Tommetteklinker, Designers Guild sidengardiner, antika möbler med skinn och marmor. Sviten är möblerad med 180 cm dubbelsäng men kan användas som tvåbäddsrum.

 

***Klicka här för att visa priser***

 

 

 

 

 

 

 

Frukost och middag

 

Vi serverar en kontinental frukost med färska baguetter och bröd från byns bagerier, croissanter, “pain au chocolate“, färsk frukt, yoghurt, musli, ostar, juice, kaffe, engelska teer eller Tisanes (örtteer) och diverse hembakade godsaker.

 

Frukost serveras i matrummet, pelargången eller i trädgården.

 

Det finns en mångfald av restauranger inom 5 - 10 minuters bilresa, såväl i Pezenas som i de omgivande byarna. Utmärkta skaldjurs/fiskrestauranger finns längs kusten och otaliga bra restauranger i hela regionen. Vid högsäsong bör bord bokas i förväg.

 

Äta på Grand Rue

 

Medelhavstallrik (kallskuret/tapas) med bröd och vin, 12 € per person - minst 2 personer. Plat du jour (4 dagar i veckan) med Café Gourmand och ett glas vin, 18 € per person.

 

4-rätters middag med vin, 40 € per person - min 4 personer.

 

Dessa rätter bokas i förväg.

 

 

 

15 Grand Rue, luxury B&B in Languedoc

1 2 3 4 5 6 7 8 9